Диня
Диня — солодкий плід з жовтою або зеленою шкіркою й соковитою ароматною м’якоттю білого, кремового чи оранжевого кольору. Виведена зі схрещування диких сортів кавуна і огірка, культивується з давніх часів у Середній Азії, Індії, Ірані та Єгипті.
Має приємний солодкий смак, їдять свіжою, додають у фруктові салати, десерти, коктейлі, морозиво. Добре поєднується з в’яленим м’ясом, сиром, йогуртом.
Багата на вітаміни С, А, групи B, калій, магній, клітковину, антиоксиданти. Сприяє виведенню токсинів, покращує стан шкіри, роботу ШКТ, нирок і серця. Має сечогінну дію.
Зберігається при температурі 2–4 °C до 2 тижнів. Добираючи диню, звертай увагу на солодкий аромат, суху плодоніжку, рівномірне забарвлення та пружність шкірки без тріщин.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти