Манго королівське
Манго королівське — тропічний фрукт вагою 400–600 г, дуже солодкий і соковитий. Росте в країнах із жарким кліматом (Індія, Перу, Мексика, Пакистан, Китай, Малайзія, Бразилія). Має довгасту овальну форму, щільну гладку шкірку переважно червоного кольору з зеленими або жовтими відтінками. М’якоть жовта або оранжева, без волокон, дуже ароматна.
Їдять очищеним від шкірки і кісточки, нарізають кубиками. Існує спосіб розрізати плід на половинки, зробити сіточку на м’якоті, вивернути навиворіт і їсти вилкою.
Містить клітковину, сахарозу, пектин, органічні кислоти, вітаміни А, В, С, Д, кальцій, залізо, бета-каротин, цинк, мідь, фосфор. Підсилює імунітет, має антиоксидантні і протизапальні властивості, зміцнює нервову систему, стабілізує сон, може допомагати в профілактиці онкології.
Протипоказаний при алергіях, дітям, вагітним і годуючим жінкам.
Зберігають у холодильнику 1–2 тижні, розрізаний — не більше 1–2 днів. Стиглі плоди пружні з приємним фруктовим ароматом із нотками хвої. Недозрілі можна дозрівати в папері в темному місці.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти