Насіня чіа
Насіння чіа — дрібні зернятка шавлії іспанської з Південної Америки, відомі з часів майя та ацтеків. Їх цінують за високу поживну цінність і користь для здоров’я.
Зовні схожі на макові зерна, бувають чорного, білого або сірого кольору. Смак нейтральний, із легким хрускотом. Найчастіше додаються в йогурти, каші, смузі, салати або напої. Для кращого засвоєння насіння рекомендується попередньо замочувати.
Чіа багаті на Омега-3, залізо, клітковину, кальцій, магній, антиоксиданти. Вони підтримують здоров’я серця, судин, зору, травної та нервової систем, зміцнюють кістки, покращують пам’ять і стан шкіри. Можуть допомогти при анемії, безсонні, стресі.
Протипоказані при гіпотонії, вагітності, прийомі розріджувачів крові, алергії. Зберігати в герметичній упаковці в темному прохолодному місці або в холодильнику.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти