Зелень квіти цукіні
Квіти цукіні — їстівна частина рослини, що цінується за ніжний смак і високу кулінарну гнучкість. Їх збирають у період цвітіння до формування плоду. Вони великі, яскраво-жовті, з м’якою структурою.
Мають легкий, злегка солодкуватий смак з горіховими нотками. Використовуються для фарширування, смаження у клярі, запікання, додаються в салати або пасту.
Багаті на вітаміни А, С, калій, кальцій і антиоксиданти. Покращують травлення, зміцнюють імунітет, позитивно впливають на зір та стан шкіри.
Краще вживати одразу після збору — дуже ніжні та швидко втрачають свіжість. Зберігати в холодильнику не більше 1–2 днів у герметичному контейнері. Обирати слід свіжі, не зів'ялі квіти без темних плям.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти