Слива
Слива — поширений фрукт із соковитою м’якоттю, солодким смаком і легкою кислинкою. Залежно від сорту, має округлу або овальну форму, тонку шкірку, забарвлення — від жовтого до фіолетового.
Її їдять свіжою, варять варення, джеми, компоти, маринади, додають до випічки та м’ясних страв. Добре підходить для заморожування, соління, приготування алкогольних напоїв.
Слива містить вітаміни, органічні кислоти, клітковину, сприяє відновленню організму, покращує травлення, виводить зайву рідину, зміцнює імунітет.
Не рекомендована людям із діабетом, ожирінням, підвищеною кислотністю шлунка або алергією на фрукт.
Зберігається в холодильнику до 3 тижнів, заморожена — до нового врожаю. Обирайте пружні плоди без пошкоджень.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти