Зелень щавель
Щавель — листяна рослина з вираженим кислим смаком, багата на вітаміни й мікроелементи. Спочатку вважалася бур'яном, але з XII століття почала використовуватись у їжу, особливо у Франції. Найкраще росте в помірному кліматі.
Листя яскраво-зелене, знайоме з дитинства. Має кислуватий смак, який добре підходить для салатів, борщів, соусів, чаїв і випічки. Можна вживати свіжим.
Корисний для судин, зору, кровотворення, покращує апетит, роботу травної системи, імунітет і стан шкіри. Рекомендований вагітним, дітям від 3 років, людям з анемією або слабкістю.
Протипоказаний при сечокам’яній хворобі, гастриті, панкреатиті та інших проблемах ШКТ.
Зберігати бажано у воді або в герметичному контейнері в холодильнику до 20 днів. Можна консервувати. Обирати слід цілісне, насичено-зелене листя без плям і пошкоджень.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти