Зелень кінза
Кінза — ароматна зелень з насиченим смаком і характерним запахом. Її використовують у свіжому вигляді для салатів, супів, страв із м’яса, риби, овочів і при консервації.
Походить із Середземномор’я. Відомо з часів Стародавнього Єгипту. Листя — їстівна частина, яку часто плутають із петрушкою за зовнішнім виглядом. Насіння рослини — це коріандр.
Має різкий аромат і яскравий смак. Містить ефірні олії, вітаміни, антиоксиданти. Позитивно впливає на серце, травлення, зір, має протизапальні та антисептичні властивості.
Не рекомендовано при гастриті з підвищеною кислотністю та холециститі.
Зберігати краще у герметичному контейнері в холодильнику — до 10 днів.
Обирайте кінзу з яскраво-зеленим, цілим, пружним листям без плям і жовтизни.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти