Айва
Айва — фрукт із терпким смаком, що після термічної обробки стає ароматною та смачною. Походить із Кавказу, де вирощується понад 4 тисячі років. Має яблукоподібну форму, жовте або рожевувате забарвлення, тверду шкірку з пушком і жорстку м’якоть з насінням усередині.
У свіжому вигляді вживається рідко. Використовується для варення, джемів, повидла, мармеладу, цукатів, десертів, м’ясних страв. Після приготування смак стає ніжним і приємним.
Айва містить вітаміни A, B, C, E, K, H, P, пектин, глюкозу, фруктозу, калій, мідь, залізо, фосфор, кальцій, йод. Корисна при застудах, анемії, порушеннях травлення, гіпертонії, стресах, поганій пам’яті, ослабленому імунітеті. Не рекомендована при виразках і проблемах із кишківником.
Плоди мають бути цілими, без тріщин, рівного кольору. Зберігається в холодильнику до 4 місяців при температурі до 1 °C, загорнута в плівку. За кімнатної температури швидко втрачає соковитість.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти