Груша конференція
Груша сорту Конференція — популярний осінній сорт із витягнутою формою плодів, тонкою зелено-коричневою шкіркою, що може мати легкий іржавий наліт. М’якоть світла, соковита, солодка, з ніжною текстурою та легким ароматом.
Сорт виведено у Великій Британії у XIX столітті, добре зберігається та транспортабельний. Уживається свіжим, підходить для запікання, салатів, варення та десертів.
Конференція багата на клітковину, вітаміни С, К, В2, В6, фолієву кислоту, мікроелементи (калій, мідь, залізо). Плоди підтримують травлення, імунну систему, сприяють детоксикації та зниженню тиску.
Зберігаються до 2–3 тижнів у холодильнику при температурі 0…+2 °C. Стиглі груші мають приємний аромат, м’яку текстуру біля плодоніжки та цілісну, без пошкоджень шкірку.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти