Яблуко Семеринка
Яблуко сорту Семеринка — середнього або великого розміру, округлої форми з трохи сплюснутою верхівкою. Шкірка зелена з легким восковим нальотом, іноді з червонуватим відтінком. М’якоть біла, соковита, кисло-солодка, з характерним винним присмаком. Сорт має українське походження, один із найстаріших місцевих сортів.
Уживається свіжим, підходить для соків, джемів, десертів, чудово зберігає смак у випічці.
Містить вітамін С, залізо, калій, антиоксиданти, органічні кислоти. Підтримує імунітет, сприяє покращенню травлення, корисне при анемії.
Не рекомендується при підвищеній кислотності шлунка чи виразці.
Зберігається до 4–5 місяців у прохолодному місці. Вибирайте тверді, важкі на дотик плоди без вм’ятин і слідів гнилі.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти