Яблуко Голден
Яблуко сорту Голден має жовте або жовто-зелене забарвлення, іноді з легким рум’янцем, округлу або злегка витягнуту форму. Шкірка тонка й гладка, м’якоть щільна, соковита, ніжна на смак, солодка з легкими медовими нотками. Плоди середнього або великого розміру. Сорт виник у США, поширений у багатьох країнах світу.
Уживається свіжим, використовується в салатах, десертах, випічці, підходить для сушіння та приготування соку й пюре.
Містить вітаміни C, B, калій, залізо, антиоксиданти, клітковину. Позитивно впливає на імунітет, травлення, серце та судини, має м’який сечогінний ефект.
Протипоказаний при алергії або індивідуальній непереносимості.
Зберігається в холодильнику або темному прохолодному місці до кількох тижнів. Обирайте плоди без вм’ятин, пошкоджень, з рівномірним кольором.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти