Лайм
Лайм — це цитрусовий плід із зеленою шкіркою та м’якоттю, що має соковитий кисло-солодкий смак із легкою гірчинкою. На відміну від лимона, лайм менший за розміром (до 5 см у діаметрі), з більш насиченим ароматом. Батьківщиною вважається Південно-Східна Азія, сьогодні вирощується у регіонах з підвищеною вологістю.
Його сік використовують у салатах, стравах із м’яса, риби, морепродуктів, а також у напоях. Цедру додають у десерти та випічку.
Корисні властивості: покращує травлення, стимулює апетит, знижує набряки, очищує організм, зменшує рівень холестерину, зміцнює шкіру, запобігає атеросклерозу та закрепам.
Протипоказаний при хворобах шлунку, печінки та підвищеній кислотності.
Зберігається до 2 місяців при температурі +8…+10 °C і вологості 90%. Вибирайте плоди без пошкоджень, вагою не менше 50 г.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти