Зелень Спаржа
Зелена спаржа — молоді пагони кущистої рослини, що росте на відкритому ґрунті. Її вирощують понад 3 тисячі років, цінують за ніжний смак і користь для здоров’я. У кулінарії використовуються паростки до 20 см завдовжки. Має м’який солодкуватий смак з горіховими нотками. Споживається свіжою, відвареною, тушкованою чи запеченою. Додається в салати, гарніри, омлети, супи, м’ясні страви.
Містить вітаміни А, B, C, E, калій, йод, залізо, клітковину, каротин. Сприяє зміцненню серця, судин, імунітету, покращує роботу нирок, травлення, стан шкіри, волосся, пам’ять, сповільнює старіння. Протипоказана при алергії.
Вибирати варто пружні, яскраво-зелені пагони близько 2 см завтовшки. Зберігати в холодильнику до 8 тижнів, але бажано споживати якомога швидше.
Вибирають щільні, пружні, без в’янення чи потемніння стебла.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти