Цибуля шалот 250
Цибуля шалот має витягнуту форму і формується з кількох дрібних цибулин в одному гнізді. Шкірка — тонка, може бути від світло-золотистої до рожево-фіолетової. М’якоть ніжна, біла з фіолетовими прожилками, смак — м’який, солодкуватий, без різкого запаху.
Використовується у кулінарії як замінник звичайної цибулі, особливо там, де важлива делікатна нотка — у соусах, маринадах, салатах, гарнірах, стравах французької кухні. Добре карамелізується, зберігаючи форму.
Містить вітаміни С, B6, мінерали, антиоксиданти, позитивно впливає на серцево-судинну систему, зміцнює імунітет, має протизапальні властивості.
Зберігається у сухому темному місці до 2–3 місяців. Обирайте щільні цибулини без м’якості, плям і проростків.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти