Фундук
Фундук — це окультурений різновид лісового горіха, що росте на кущах. Має округлу або трохи приплюснуту форму з твердою світло-коричневою шкаралупою. Ядро світле, злегка маслянисте, із виразним солодкуватим смаком.
Вживати можна сирим, смаженим, у складі солодощів, салатів, соусів або як перекус. Часто використовується в кондитерській справі.
Фундук багатий на вітамін Е, групу В, кальцій, магній, калій, фосфор, залізо, білки, корисні жири та антиоксиданти. Підтримує здоров’я серця, судин, покращує роботу мозку, зміцнює кістки, покращує стан шкіри, нігтів і волосся. Допомагає при фізичному та розумовому виснаженні.
Не рекомендується людям з алергією на горіхи та при ожирінні — через високу калорійність. Зберігати краще в сухому прохолодному місці, захищеному від світла, в герметичній упаковці.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти