Капуста Брусельська
Броколі — різновид капусти, відома також як спаржева капуста. У їжу використовуються її щільні зелені суцвіття. Має ніжний, злегка пряний смак. Броколі добре підходить для варіння, тушкування, смаження, запікання, а також споживання в сирому вигляді.
Вона багата на вітаміни A, C, K, групи B, фолієву кислоту, кальцій, калій, магній, залізо, клітковину та сульфорафан — антиоксидант з протираковими властивостями. Броколі зміцнює імунітет, серце, судини, нервову систему, покращує обмін речовин і роботу мозку. Не рекомендована при проблемах зі шлунком і підшлунковою.
Зберігати слід у холодильнику до 2 тижнів, подалі від томатів, моркви чи яблук. Обирайте броколі з насиченим кольором і щільними закритими суцвіттями.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти