Капуста Кольорабі
Кольрабі — дволітня овочева культура зі стеблеплодом, схожим на ріпу. Має світло-зелений або фіолетовий колір, білу м’якоть і соковитий, солодкуватий смак, подібний до серцевини білокачанної капусти. Використовується у свіжому вигляді та в приготуванні салатів, супів, гарнірів.
Містить вітаміни C, B, PP, залізо, калій, магній, кальцій, клітковину. Корисна при анемії, діабеті, ослабленому імунітеті, нервовому виснаженні, запаленнях у ротовій порожнині, надмірній вазі та для профілактики онкології.
Протипоказана людям із підвищеною кислотністю шлунка.
Зберігати кольрабі слід у холодильнику, загорнувши в папір або вологу тканину, до 3 тижнів. Обирайте невеликі, щільні плоди без пошкоджень — великі можуть бути перезрілими і жорсткими.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти