Капуста цвітна
Цвітна капуста належить до хрестоцвітних овочів. Відрізняється світлими щільними суцвіттями замість листя, круглою формою. Має ніжний смак, краще розкривається після термічної обробки — варіння, смаження в клярі, приготування на пару. У сирому вигляді вживається рідко, але добре поєднується з іншими овочами у гарячих стравах.
Містить магній, калій, кальцій, залізо, вітаміни K, C, A, PP, групи B. Сприяє нормалізації тиску, покращує травлення, очищає організм, підтримує імунітет, уповільнює запальні процеси, допомагає запобігати онкологічним захворюванням.
Не рекомендована при виразці шлунка і підвищеній кислотності.
Зберігати слід у прохолодному, темному місці, без листя, загорнувши в папір або плівку. Обираючи, варто звертати увагу на відсутність плям, забруднень і в’ялості.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти