Кеш"ю
Кеш’ю — це ніжний за текстурою, солодкуватий на смак горіх світло-кремового кольору, що має вигнуту форму. Його отримують із плодів тропічного дерева анакардія, але в продаж надходить лише після термічної обробки, оскільки сирі плоди містять токсичні речовини.
Його вживають як самостійний перекус, додають до салатів, соусів, гарячих страв, десертів і використовують для приготування горіхового молока або кремів у веганських рецептах.
Кеш’ю багатий на білки, ненасичені жири, магній, мідь, фосфор, вітаміни групи B, залізо. Підтримує здоров’я серця, покращує стан шкіри та волосся, сприяє нервовій рівновазі та обміну речовин.
Зберігати в герметичному посуді в сухому прохолодному місці або в холодильнику.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти