Нектарин
Нектарин — фрукт, що виник природно внаслідок мутації персикових дерев. Схожий на персик, але без пуху, має гладку блискучу шкірку, забарвлення якої залежить від сорту. М’якоть пружна, жовта або помаранчева, дуже соковита й солодка, з виразним ароматом.
Використовується у свіжому вигляді, у випічці, вареннях, джемах, компотах, салатах, стравах з м’яса й птиці, підходить для сушіння та гриля.
Багатий на вітаміни, антиоксиданти, калій, клітковину. Покращує травлення, стан судин, серця, когнітивну функцію, допомагає при втомі, знижує рівень холестерину. Може бути алергеном, не рекомендується при діабеті та загостренні шлунково-кишкових захворювань.
Стиглий плід має бути пружним, не твердим і не надмірно м’яким. Зберігається до 10 днів у холодильнику в паперовому пакеті.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти