Персик
Персик — соковитий фрукт із приємним ароматом, який покращує настрій і дарує відчуття радості. Має кілька видів: звичайний, нектарин та інжирний. Його батьківщиною вважається Китай, де персики вважалися символом молодості та довголіття.
Фрукт має м’яку, запашну м’якоть (білого, рожевого або жовтого кольору) та шкірку з легким пушком. Смак — солодкий, із ледь помітною кислинкою.
Персики вживають свіжими, додають до салатів (особливо з куркою), готують компоти, повидло, джеми, варення, мармелад, десерти та вино. Можна заморожувати.
Вони містять вітаміни групи B, калій, залізо, мідь, фосфор і органічні кислоти. Користь: покращують склад крові, допомагають при стресі, авітамінозі та проблемах з ШКТ.
Зберігати персики можна в холодильнику до тижня, або при кімнатній температурі — якщо плануєте швидке споживання. Обирайте плоди з рум’янцем: зелені, бліді або без червоного відтінку — незрілі й несмачні.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти