Папая
Королівська папайя — це екзотичний фрукт, який у стиглому вигляді має солодкий смак, схожий на диню, а в недостиглому — нагадує моркву. Вона може важити понад 1,5 кг, має жовто-зелену шкірку та яскраво-помаранчеву м’якоть.
Її вживають свіжою, запеченою, додають до м’ясних і рибних страв, салатів. Недозрілі плоди використовують як овоч. Сік папайї застосовується в косметиці.
Папайя багата на вітаміни, органічні кислоти та мікроелементи. Сприяє загоєнню виразок, покращує травлення, нормалізує рівень цукру, бореться з колітом, печією, гельмінтами, зменшує біль.
Зберігати папайю слід у холодильнику, окремо від інших продуктів. Вибираючи, звертайте увагу на колір: стиглий плід на 80% жовтий, трохи м’який на дотик, без вм’ятин.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти