Перець чилі свіжий червоний
Перець чилі свіжий червоний — це стиглий стручковий перець із насиченим кольором, гострим смаком і яскравим ароматом. Його шкірка тонка й гладка, форма видовжена або зігнута. В залежності від сорту рівень гостроти може бути середнім або дуже високим.
Широко використовується у кухнях Азії, Латинської Америки та Кавказу. Його додають у супи, рагу, м’ясні страви, соуси, маринади, пасти. Також сушать, подрібнюють у порошок або маринують.
Містить капсаїцин, який стимулює обмін речовин, покращує травлення, має антибактеріальні та зігріваючі властивості. Також багатий на вітаміни A, C, групи B.
Зберігати слід у холодильнику до 1–2 тижнів. Вибирайте яскраві, пружні стручки без зморщених ділянок чи пошкоджень.
Розпочати партнерство та отримати доступ до власного кабінету з оптовими цінами на продукти